Despre noi

    Avem o echipa tanara dar bine pregatita in domeniul transporturilor, vanzarilor si marketingului, ale carei atuuri sunt seriozitatea, promtitudinea, profesionalismul si mai ales devotamentul acordat firmei si portofoliului de clienti.
    Cand spunem o echipa tanara nu vorbim de o echipa lipsita de experienta, din contra experienta, dinamismul si devotamentul echipei noastre sunt punctele de baza ale companiei TerraTrans Speditions SRL.
    In functie de caracteristicile marfii, organizam impreuna transportul alegand cea mai buna solutie in ceea ce priveste timpul de tranzit si costul transportului de marfa.
    Mentionam ca detinem propriul depozit logistic atat pentru marfuri generale cat si pentru marfuri cu cerinte speciale. Timpul de manevrare si depozitare/ livrare a marfurilor este redus la maxim, acest lucru fiind benefic pentru clienti.
    Toate marfurile transportate de catre compania noastra sunt asigurate prin Asigurarea CMR de marfa, asigurare incheiata atat de companie cat si individual per mijloc de transport.
    Tarifele practicate sunt negociabile in functie de durata, distanta, greutate si termenul de plata stabilit, dar mai ales ne pliem pe bugetele specificate de catre clienti.
    
Rutele frecventate = transporturi de marfa in majoritatea tarilor Europene, avand ca punct de legatura Romania ( export / import RO – UE, tari in UE, tari in afara UE, extracomunitare). Va oferim curierat rapid, livrare in 24 de H pe Bulgaria si Moldova, daca incarcam dimineata livram chiar si in aceeasi zi. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR.
    Marfuri transportate = organizam incarcari pentru majoritatea tipurilor de marfa: generala, speciale, ADR, Frigo, textile.
    Tipuri de camioane = va punem la dispozitie toate tipurile de camioane, de la van-uri de 1 tona pana la camioane de 24 de tone, agabaritice, MEGA, frigo.

Atuurile firmei SC TERRATRANS SPEDITIONS SRL:

  • Personal specializat pe fiecare categorie de transport;
  • Tarifele practicate si operativitatea in efectuarea unui transport;
  • Raport pret / calitate a serviciilor oferite imbatabile si in avantajul clientului;
  • FLOTA NOASTRA CUPRINDE: VANN-URI (SPRINTERE, DUBE) – 1,6 TONE; CAMIONETE CU PRELATA – 3.5 TONE; CAMIOANE CU PRELATA – 22 TONE; CAMIOANE MEGA CU PRELATA – 24 TONE; CAMIOANE JUMBO CU PRELATA – 24 TONE; CAMIONETA DUBA ECHIPATE CU CABLU VAMAL – 3.5 T – 5 T; CAMIOANE DUBA FRIGORIFICA CU THERMOKING; CAMIOANE JUMBO DUBA DE VOLUM – 120 MC.

Volum mare de marfuri transportate / depozitate si livrate catre clineti de catre  TERRATRANS SPEDITIONS fac posibila rentabilizarea la maxim a activitatii de transport, acest lucru traducandu-se in cost minim - eficienta maxima.

Pentru mai multe informatii sau posibile comenzi va stam la dispozitie Formular contact.

JoomShaper